Çanakkale
01 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    34.64
  • ALTIN
    2407.5
  • BIST
    10095.21
  • BTC
    63246.03$

'Bu aileyi mahvediyorsun!'

'Bu aileyi mahvediyorsun!'
Onlar bir dönem gösteri dünyasında "gerçek aşkın kanıtı" olarak gösterilen bir çiftti. Üçü biyolojik, üçü de dünyanın dört bir yanından evlat edindikleri altı çocuklarıyla renkli ve sevgi dolu bir aile olarak nitelendiriliyorlardı.

HİÇBİR ŞEY DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİ
Sonra işlerin pek de öyle dışarıdan görüldüğü gibi olmadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, yollarını ayırıyordu. Üstelik de taraflardan biri eşinin kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddialarını ortaya attı. Yollarını ayırmalarının üzerinden yıllar geçti ama bu ünlü çiftin hesaplaşması bitmek bilmedi.

 

Bu aileyi mahvediyorsun: Evlilik bağı işte o anda kopmuş

HEY GİDİ BRANGELINA! 
Magazin gündemini yakından takip edenlerin hemen anladığı gibi kısaca özetlediğimiz bir olayların kahramanları Brad Pitt ile Angelina Jolie. 2005 yılında, birlikte rol aldıkları Bay ve Bayan Smith (Mr and Mrs Smith) adlı filmin setinde başlayan aşklarını uzun bir ilişki, ardından da evlilikle taçlandıran bir dönemin Brangelina'sı şimdi aşk dolu olaylarla değil akla hayale sığmayacak iddialarla gündeme geliyor. 

Olayın geçmişini kısaca bir hatırladıktan sonra yeni gelişmelere de bir göz atalım. Bu yılın nisan ayında Angelina Jolie'nin, ismini vermeden  FBI'a karşı dava açtığı haberi basına yansımıştı. Amacı da büyük oğulları Maddox'un bir uçak yolculuğunda kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdüğü Brad Pitt'e FBI tarafından neden dava açılmadığını öğrenmekti. Her ne kadar ismini açıklamasa da davayı Angelina Jolie'nin, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstihbarat ve Güvenlik Teşkilatı'na (FBI) karşı Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası'na dayanarak açtığı kısa sürede ortaya çıktı.

Pitt'in suçlarının üzeri kapatıldı mı? ABD basınına yansıyan haberlere göre davacı olarak açık açık Angelina Jolie'nin adı geçmiyor. Fakat Jane Doe takma adını kullanan davacının bilgi sahibi olmak istediği konulara bakıldığında bu kişinin yüksek ihtimalle ünlü yıldız olduğu belirtiliyor.

Dava konusu olan nokta ise, Pitt'in yıllar önce özel bir jette, Maddox'a uyguladığı ileri sürülen aile içi şiddetin yeteri kadar soruşturulmaması. Davacının iddiasına göre FBI tarafından, Brad Pitt hakkında yeteri kadar araştırma yapılmadı ve aktörün suçunun üzeri kapatıldı.

"UÇAKTA ŞİDDET GÖREN TEK KİŞİ MADDOX DEĞİLDİ"
Magazin dünyasının ünlüleriyle ilgili haberleriyle bilinen radaronline adlı site Jolie'nin dava dosyasında yer alan ve eski eşi Brad Pitt'e yönelik iddialarını ele geçirdi. Buna göre 2016 yılında bir uçakta yaşanan olay sırasında Pitt'ten şiddet gören tek kişi Maddox değildi. İddialara göre Angelina Jolie de bu şiddetten nasibini almıştı.

'BU AİLEYİ MAHVEDİYORSUN!'
Dava dosyasında yer alan belgelere göre Angelina Jolie, olayları kendi açısından anlattı. Buna göre Pitt ile Jolie, uçağın arka kısmında büyük bir kavgaya tutuştu. Bu sırada Pitt içki içiyordu. Pitt tartışma sırasında Jolie'nin omzunu tutup onu sarsarak "Bu aileyi mahvediyorsun" diye bağırdı.

EVLİLİK BAĞI ORADA KOPTU
fakat Jolie'nin iddialarına göre uçaktaki tartışma bununla da bitmedi. Angelina Jolie, ilerleyen dakikalarda şiddetin dozunun yükseldiğini ve hatta Pitt'in yüzünden dirseğinden yaralandığını ileri sürdü.Yaralı dirseğinin fotoğrafını da olayla ilgilenen FBI ajanına gösterdi. Angelina Jolie'nin ileri sürdüğüne göre Brad Pitt yine de öfkesini alamadı ve eşinin üzerine bira döktü. Uçakta yaşanan bu tartışmanın da çiftin evliliğinin sonunu getirdiği yani bardağı taşıran son damla olduğu da uzun süredir sık sık gündeme geliyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!